Brukerreiser

Optimaliser kundeopplevelsen

Muligheter

Vi tror på kombinasjonen av visuell, skriftlig og auditiv kommunikasjon. Budskapet ditt vil alltid forsterkes om du tar i bruk gode bilder og/eller video, uavhengig om du skal holde en presentasjon, oppdatere nettsiden, drive innholdsmarkedsføring på digitale kanaler eller sende et pristilbud til en potensiell kunde. Vi tilbyr alle typer innholdsproduksjon.

Innholdsmarkedsføring

Formålet med innholdsmarkedsføring er å distribuere relevant og engasjerende innhold til din målgruppe. Ved å basere kommunikasjonen mellom bedrift og kunde på innhold av høy kvalitet, bygger man både merkevare og kundelojalitet. Kontinuerlig innhold av høy kvalitet er nøkkelen til suksess med innholdsmarkedsføring.

Innholdspakke

Vi leverer vanligvis en pakke med foto og en eller flere videoer. Retorikken i innholdet vi produserer tar utgangspunkt i målsetting og hvilke distribusjonskanaler som skal brukes.

Fotografering

Vi har dyktige fotografer med lang erfaring. I tillegg til å levere foto som en del av en innholdspakke tar vi også enkle foto-oppdrag. Eksempler på dette er: arrangement-fotografering, produktfoto og studiofotografering.

Videoproduksjon

Ved å ta i bruk video i kommunikasjonen mellom kunde og bedrift vil man svært effektivt formidle informasjon på en oversiktlig måte. Vi leverer video tilpasset alle digitale kanaler.

Lukk meny