MANUFACTURING

Optimaliser  ditt design., din produksjonslinje., din logistikk.

Vi spesialiserer oss i å optimalisere din verdikjede fra produktdesign til ordrehåndtering.
Basert på mulighetene for din bedrift utvikler vi en løsning bestående av relevante tjenester.
Vårt mål er å nå deres forretningsmål.

 

Vår prosess

Etter å ha definert målsettingen for verdikjede, analyserer vi nåsituasjonen og undersøker forbedringspotensialet.
Vi kvalitetssjekker konseptet for å sørge for at løsningen møter kvalitetskrav for produksjonslinjen, og presenterer en løsning for å optimalisere verdikjeden.

 

Prosessen er enkel, men solid:

1. INDUSTRIELL 3D

Vårt inhouse design-team bidrar med R&D og optimalisering av design. Med erfaring fra produkt-design, romteknologi og mikroelektronikk er det svært sannsynlig at vi kan utvikle løsningene som best tjener ditt behov. Vi er besatt av å identifisere forbedringspotenial, og er dedikert for å leane ditt design.

2. SUPPLY CHAIN

Effektive supply chains er pålitelige og leverer kvalitet som overskrider forventninger til riktig pris og tid. Utviklingen av disse krever innsikt, rasjonalitet og kreativitet. Vår erfaring med outsourcing av produksjon til land i regionene APAC- og EMEA gjør oss overbevist om at nordiske bedrifter kan øke lønnsomheten ved å reevaluere hvilke leverandører som benyttes.

 

3. INNLEDENDE

Den innledende produksjonen kan være frustrerende, kostbar og tidskrevende. Mangelen av kvalifiserte leverandører, rutiner og kommunikasjon resulterer i en produksjon som ikke passer med strategien for kommersialisering, noe som påvirker hele bedriften. Vi hjelper å finne synergi med partnere som jobber for din suksess. Vår metodologi for å finne partnere baserer seg på research, kvalifisering, kvalitetskontroll og produksjonstester. Målet er å etablere produksjonslinjer som er optimalisert for dagens behov, men innehar mulighet for skalering for fremtidige behov.

 

4. SUPPLY CHAIN

Administrasjon av supply chains krever en kontinuerlig kombinasjon av strategi og kreativitet for å pålitelig levere varer av eksepsjonell kvalitet til riktig tid og kost. Vårt ansvar for samarbeidet mellom selvstendige leverandører inkluderer etablering av produksjonsrutiner og initialisering av standarder for kommunikasjon. Vi bidrar med å opprettholde og optimalisere supply chains slik at du kan fokusere på nye forretningsmuligheter.

 

5. ORDREHÅNDTERINGS

Logistikk kan være like avgjørende som supply chains grunnet kostnaden relatert til ordrehåndtering og frakt. Vår erfaring er at veletablerte bedrifter ikke utnytter mulighetene for automatisering  av gjentakende prosesser relatert til håndteringen av ordrer fra digitale salgskanaler. Vi har identifisert en serie med verktøy og strategier som forbedrer rutiner for logistikk, og som integreres med industri-standard systemer.

 

Konsultasjon

Vi søker ambisiøse kunder med en klar strategi for skalering. Vårt mål er å forme forhold hvor vår manufacturing-prosess vil gi resultater både på kort- og langsikt. Avtal en uforpliktende og kostnadsfri konsultasjon i form av et møte eller over nett, så finner vi ut hvordan vår kompetanse kan hjelpe deg.

Markedsstrategi & Kundereiser

Vi utvikler, analyserer og optimaliserer markedsstrategier og kundereiser for å konvertere og øke kundelojalitet.
La oss gi deg
råd om hvordan du kan bli den ledende aktøren i din industri i 2019 ved å avtale en uforpliktende og kostnadsfri rådgivning.

Lukk meny