Anbefalingsprogram

Vi i Motiv8 Marketing ønsker å vise vår takknemlighet til kunder som anbefaler våre tjenester.

Anbefalingsprogrammet er en super mulighet til å hjelpe nettverket ditt, og samtidig bli økonomisk kompensert. Trolig er flere i nettverket ditt gründere, bedriftseiere, ledere eller jobber i vekstbedrifter, og flertallet av disse taper omsetning ved å ikke utnytte seg av mulighetene med å digitalisere sine markedsstrategier og kundereiser.

Prosessen

1. Gi verdi

For å gjøre prosessen enkel for deg tilbyr vi verdi til ditt nettverk i form av en gratis markedsføringsanalyse. Bedriftene som registrerer seg for en analyse mottar en rapport som inneholder forbedringspotensial og muligheter vi har identifisert, samt en liste med forslag til konkrete tiltak. Rapporten fremstår ikke som et pristilbud da målet vårt i denne delen av prosessen er kun å gi verdi til potensielle kunder.

Gratis markedsføringsanalyse:
https://motiv8.no/markedsforingsanalyse

2. Kompensasjon

Anbefalinger som resulterer i en løpende markedsføringsløsning kompenseres med 30% av beløpet for den første måneden. Anbefalinger som resulterer i rådgivning eller prosjekter kompenseres med 15%. For å forsikre oss om at anbefalingen kommer fra deg, må man oppgi referanse ved registrering for en markedsføringsanalyse. Kompensering gjelder naturligvis også for vanlige henvendelser.

Eksempel:
For en markedsføringsløsning til 20.000kr kompenseres du med 6.000kr.

Vår kompetanse

Vi hjelper bedrifter med å nå nye kunder, øke kundelojalitet og tilrettelegge for organisk vekst. Vårt fokus er å levere målbar verdi som genererer resultater, basert på nøkkelindikatorer som ROI.

Anbefalingsprogram

Om Gründeren

Etter utallige oppdrag ved siden av studier startet jeg, Herman Steinsøy, Motiv8 Marketing med mål om å levere målbar verdi som genererer vekst. Vi har nå utviklet oss til å bli et dynamisk team bestående av eksperter innen ulike fagområder, med erfaring fra alt i fra oppstartsbedrifter til konsern som Capgemini og Equinor. Vår felles lidenskap for markedsføring og entreprenørskap gjør at vi vet viktigheten av lønnsomhet, ikke kun merkeverdi eller bevissthet.

Vi er alltid tilgjengelige for vårt nettverk.

Takk for at du er kunden vår!

Lukk meny